COMMUNICATIE TROEF


In "Communicatie troef - Doeltreffend communiceren in en door zorgorganisaties" behandelen Edgard Eeckman en Petra Van San, samen met 12 andere auteurs, de basiselementen van doeltreffende (strategische) communicatie voor en door zorgorganisaties. 

Het boek richt zich tot zowel de directies als de beslissingsnemers en communicatieverantwoordelijken in de brede waaier van organisaties in de zorg, los van hun omvang: van ziekenhuizen over rusthuizen tot psychiatrische instellingen of revalidatiecentra. 

Of het nu gaat om interne communicatie, interactie tussen zorginstanties of verduidelijking naar de patiënt toe: elke organisatie haalt voordeel uit aandacht voor een doelgerichte en efficiënte communicatie. Daarom hebben zowel kleinschalige organisaties als zorgorganisaties met een uitgebreide communicatiedienst veel aan dit boek.

Communicatie Troef! telt 240 pagina's. ISBN 9789401421492. Het werd uitgegeven door Lannoo-Campus. Er is nog een beperkt aantal te verkrijgen via Edgard Eeckman. Kostprijs: 20 euro, verzendingskosten (binnen België) inbegrepen.